Crowd Форум

Crowd Форум

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 10.08.2026 - 00:19:41
Сторінки:  1  

Паста для чутливих ясен

АвторПовідомлення

Neti

Користувач

Статистика:

Маю доволі чутливі ясна — при чищенні іноді трохи кровлять, стоматолог сказав що це через запалення і порекомендував звернути увагу на пасти з протизапальними компонентами. Але я не розуміюся на складах, підкажіть на що дивитися і які варіанти взагалі розглядати.

Повідомлення # 1 05.07.26 - 22:14:56
RE: Паста для чутливих ясен

Оленёнок

Користувач

Статистика:

Для чутливих ясен і схильності до запалень справді варто підбирати пасту уважно, а не брати першу-ліпшу з полиці. Зверніть увагу на кілька речей: по-перше, низький показник абразивності (RDA) — чим нижчий, тим м'якше діє на емаль і ясна. По-друге, наявність хлоргексидину або натуральних протизапальних компонентів — деякі бренди використовують екстракти рослин. По-третє, відсутність або мінімум лаурилсульфату натрію (SLS) — ця піноутворювальна речовина може додатково дратувати чутливі тканини. Curaprox якраз відомий тим що більшість їхніх паст мають низький RDA і без агресивних компонентів.

Повідомлення # 2 05.07.26 - 23:14:24

SHEFF-ALEXX

Користувач

Статистика:

Я сам проходив через це — кілька років тому ясна постійно кровили і я не розумів чому, бо чистив зуби регулярно. Виявилось що паста була з дуже високим абразивом, плюс жорстка щітка. Після зміни обох ситуація покращилась суттєво. Паста Curaprox мені підійшла — вони є різні серії, зокрема спеціально для чутливих ясен. Якщо хочете самостійно почитати склади і порівняти — ось посилання: зубна паста Сuraprox, там є детальні описи кожної позиції, що дуже зручно для вибору.

Підняли репутацію: konuv, Volks_W, my.thaw

Повідомлення # 3 05.07.26 - 23:34:05
Де знайти клієнтів на бруківку : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Driven by: Quicksilver Forums 3.3