Crowd Форум

Crowd Форум

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 25.09.2026 - 07:29:41
Сторінки:  1  

Лікування карієса вартість

АвторПовідомлення

Алёнка75 •

Користувач

Статистика:

Мені потрібно лікувати карієс, але я дуже хвилююся щодо вартості. Яка приблизна вартість лікування карієсу? Чи є способи заощадити?

--------------------
ТОРТЫ и другое!066-156-99-58
Повідомлення # 1 24.08.26 - 09:36:40
RE: Лікування карієса вартість

Belka :) •

Користувач

Статистика:

іна залежить від стадії: поверхневий або середній карієс зазвичай лікується швидко й відносно недорого. А от якщо затягнути до глибокого карієсу чи пульпіту, доведеться чистити й пломбувати канали, що коштує значно дорожче. Головний спосіб заощадити — це лікувати карієс одразу, поки він маленький, і регулярно проходити профілактичний огляд.

--------------------
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....6#post24111816 одежда моих деток
Повідомлення # 2 24.08.26 - 10:24:49

lusinda •

Користувач

Статистика:

Я колись відкладав візит через економію, а в результаті заплатив удвічі більше за лікування каналів. Зараз, якщо бачу найменшу плямку, одразу йду на запломбування — це і швидко, і за ціною цілком доступно. Не чекайте ускладнень, краще одразу запишіться на консультацію до лікаря, я проходив лікування в цій клі https://sdental.com.ua/

Підняли репутацію: konuv, Volks_W, my.thaw
--------------------
Бесплатные консультации по питанию, анализ тела: вес, процент жира общего, внутреннего, биологический возраст, вес мышц, процент воды в теле. Людмила 0966337678
Повідомлення # 3 24.08.26 - 10:42:49
◄ Отчёт об отдыхе в мини-отеле "Maxisun" на ул. Старонасыпной, 36А : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Driven by: Quicksilver Forums 3.3