Crowd Форум

Crowd Форум

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 19.06.2026 - 16:09:57
Сторінки:  1  

Больові відчуття при встановленні брекетів

АвторПовідомлення

Kat_rin

Користувач

Статистика:

У мене хронічно неправильний прикус, і мені давно пропонувалось його виправити. Але я боюсь больових відчуттів під час встановлення брекетів та в період адаптації. Наскільки це больно насправді?

Повідомлення # 1 09.06.26 - 23:11:19
RE: Больові відчуття при встановленні брекетів

крузик

Користувач

Статистика:

Цитата:
У мене хронічно неправильний прикус, і мені давно пропонувалось його виправити. Але я боюсь больових відчуттів під час встановлення брекетів та в період адаптації. Наскільки це больно насправді?
Больові відчуття під час встановлення брекетів мінімальні, бо саме встановлення не передбачає буління зубів. Ортодонт просто приклеює брекети спеціальним матеріалом до передної поверхні зубів. Найбільше часу займає очищення поверхні зубів та сушіння. Больові відчуття можуть з'явитися через кілька годин або днів після встановлення, коли дуга починає діяти на зуби й вони починають рухатися. Але це не гострий біль, а швидше дискомфорт та відчуття натиску. Біль легко знімається звичайними знеболювальними препаратами. Адаптація зазвичай займає від кількох днів до тижня, потім ви звикнете.

Повідомлення # 2 09.06.26 - 23:45:23

T_A_T_K_A

Користувач

Статистика:

Я був у тій же ситуації, дуже боявся больових відчуттів, тому довго відкладав це рішення. Коли все ж таки вирішив встановити брекети, виявилось, що все не так страшно, як я уявляв. Встановлення пройшло абсолютно безболісно, а дискомфорт, який я відчував потім, був цілком терпимим. Перший тиждень був найважче, але потім я повністю адаптувався. Тепер я радий, що нарешті вирішив позбутися цієї проблеми, мої зуби виглядають значно краще, і ця інвестиція в себе була однією з найкращих, які я робив. Рекомендую всім не бояться й звернутися до спеціалістів: https://sdental.com.ua/service/orthodontics/ustanovka-breketov

Підняли репутацію: konuv, Volks_W, my.thaw

Повідомлення # 3 10.06.26 - 00:10:01
(=)Киев. Украина. Живые камни (2604) : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Driven by: Quicksilver Forums 3.3