Crowd Форум

Crowd Форум

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 19.06.2026 - 12:55:48
Сторінки:  1  

КТ при ортодонтичному лікуванні дітей

АвторПовідомлення

tomorrow

Користувач

Статистика:

Чи часто робляють КТ щелепи при ортодонтичному лікуванні? Дитині мого друга рекомендували брекети, але спочатку рекомендують зробити снімок.

--------------------
Что приготовил мне наш мир? Быть может он спасет тебя на моих глазах?!Нет средства от смерти, если вдруг остановилось сердце.
Повідомлення # 1 11.05.26 - 21:56:09
RE: КТ при ортодонтичному лікуванні дітей

Hicks

Користувач

Статистика:

КТ щелепи при ортодонтичному лікуванні робиться досить часто, особливо при складних випадках. Ортодонт повинен мати детальну інформацію про положення коренів зубів, ширину щелепи, положення суглоба, щоб розробити ефективний план лікування. Це допомагає передбачити результати та уникнути непередбачених ускладнень під час лікування. Деякі лікарні роблять це як стандартну процедуру при кожному випадку ортодонтії.

--------------------
Граффити, аэрография
Повідомлення # 2 11.05.26 - 22:40:08

flo

Користувач

Статистика:

У мене двох дітей робили КТ перед брекетами, і я можу сказати, що це дійсно допомогло лікарю. Ортодонт зміг побачити, як розташовані корені зубів, яка форма щелепи, яка ширина піднебіння та інші анатомічні особливості. На основі цієї інформації він розробив індивідуальний план лікування для кожної дитини. Перший знімок показав, що у одної дитини був ризик ускладнень при стандартному підході, тому лікар обрав іншу тактику. Це справді значно підвищує ефективність ортодонтичного лікування. Я прочитав детальну інформацію про важливість КТ діагностики на https://sdental.com.ua/service/dental-diagnostics/computed-tomography, і це змінило мої уявлення про діагностику. Тепер я розумію, що саме цей знімок дозволяє ортодонту побачити те, що неможливо побачити звичайним рентгеном.

Підняли репутацію: konuv, Volks_W, my.thaw

Повідомлення # 3 11.05.26 - 23:00:00
Кваліфіковані майстри для дитячих стрижок : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Driven by: Quicksilver Forums 3.3